Jackson fortjener en Oscar

fredag d. 28. januar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En kåring blandt de britiske filmfans viser, at Samuel L. Jackson, er den mandlige skuespiller der allermest fortjener at få en Oscar. Han er lige nu aktuel i ”Coach Carter”, men det har ikke indbragt ham nogen nominationer. Tidligere har han været nomineret til en Oscar for bedste birolle for ”Pulp Fiction”, men vandt ikke prisen. På anden- og tredjepladsen over mandlige skuespillere, der burde have fået en Oscar, kommer Steve McQueen og Richard Burton, men ingen af dem er i live længere.

På kvindernes liste ligger Demi Moore øverst, som den mest oversete Oscar-kandidat. På de næste pladser kommer Sharon Stone og Meg Ryan.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

Briterne har også stemt på, hvilke instruktører, der burde have fået en Oscar. Her topper Alfred Hitchcock, fulgt af Martin Scorsese, der dog har en ganske god chance for at vinde en i år med sin nye film ”Aviator”. På tredjepladsen kommer Stanley Kubrick, der døde i 1999 lige efter at have gjort filmen "Eyes Wide Shut" færdig, som ellers med stor sandsynlighed ville have indbragt ham en pris.

Del din kommentar

Forsiden lige nu