Jackson truet på livet

mandag d. 23. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Canadisk politi har pågrebet en 26 år gammel mand som skal have sendt drabstrusler via e-mail til Michael Jackson. Det oplyste politiet i Cambridge, Ontario sent fredag. Lokalt politi har samarbejdet med politiet i Jacksons hjemby, og torsdag blev den 26 år gamle Adrian Poffley pågrebet og sat bag lås og slå.

Sådan låser du op for de hemmelige kategorier på Netflix Kendt skuespiller mor for første gang

“16. august 2004 modtog retten i Santa Maria i Californien en e-mail mens Michael Jackson var til stede i retsbygningen” hedder det i en bekendtgørelse fra politiet. Jackson er tiltalt for utugtig omgang med børn og var til stede under en indledende retslig høring mandag. Jackson erkender sig ikke skyldig i de alvorlige anklager. Han blev pågrebet i november sidste år, men senere løsladt efter at have betalt kaution på omkring 20 millioner kroner.

Politiet i Santa Barbara bad om assistance fra canadisk politi efter at have sporet afsenderen via mailen. Det vides ikke hvordan den 26-årige skal have formuleret sin trussel. Mandag må Poffley møde i retten for at stå til regnskab for anklagerne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu