Michael Jacksons ældste søn hives i retten

lørdag d. 29. juni 2013 kl: 7. 42 Af: Ritzau Fokus
 

Hvem synger på Michael Jackson-album?

Den 16-årige Prince Jackson skal vidne i Jacksons-familiens retssag mod koncertgiganten AEG Live.

Det er snart fire år siden, at Michael Jackson døde af en overdosis.

Men retssager, der vedrører den afdøde popkonge, vil tilsyneladende ingen ende tage. Denne gang er det koncertgiganten AEG Live, som står for skud.

Familien mener, at koncertgiganten er ansvarlig for at have hyret livlægen Conrad Murray, som i øjeblikket er fængslet for uagtsomt manddrab.

Ifølge Reuters skal den ældste søn, den 16-årige Prince Jackson, nu vidne mod AEG Live onsdag.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det er popkongens mor, Katherine Jackson, 83, og de tre børn, Prince, Paris og Prince Michael II – også kendt som “Blanket” – som står anført som sagsøgere i sagen, der nu kører på niende uge.

AEG Live har tidligere sagt, at de ikke hyrede Murray, og at Michael Jackson havde misbrugsproblemer, inden han indgik en aftale med firmaet.

Blandt vidnerne er også Michael Jacksons koreograf fra koncertrækken “This is it”, som popkongen øvede på, inden han døde i 2009.

Vidnerne i retssagen har indtil nu tegnet et billede af, at Michael Jackson var blevet så svag, at han havde svært ved at huske trin og sine sangtekster, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det skabte for nylig overskrifter, da det blev afsløret, at den 15-årige datter, Paris Jackson, havde forsøgt at begå selvmord ved at skære sig i håndleddet og sluge 20 smertestillende piller.

Selvmordsforsøget kom, efter at hun havde afgivet forklaring i retssagen.

Men Jacksons-familiens advokat, Perry Sanders, mente ikke, at den 15-årige Paris’ selvmordsforsøg havde noget med den verserende retssag at gøre.

Popkonge detroniseret på hjemmebane

– Ingen ville tvinge hende til noget. Jeg var med til hendes vidneforklaring begge dage. Hun var i balance, og vidneforklaringen gik godt. Paris er en god og stærk person, har Perry Sanders tidligere sagt til People.com.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu