Jacksons retssag i fuld gang

tirsdag d. 1. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Anklagerne mod Michael Jackson hagler ned over ham. Det var den ene beskyldning efter den anden der blev fremlagt under den første retssag i retssagen mod Jackson. Ankalgeren Thomas Sneddon startede sin sag med at fortælle, at når man kommer til Neverland Ranch, så kan man forvente at læse blade som Hustler, Playboy og Barely Legal i stedet for ganske almindelige børnebøger. Man skal heller ikke forvente at få mælk og småkager, men derimod vin, bourbon og vodka.

Anklageren beskyldte Jackson for at fylde den kræftramte dreng, Gavin Arviso, med alkohol og surfe efter porno på nettet. Forsvareren afviste alle beskyldningerne, og fremlagde, at Drengen og hans mor har løjet og manipuleret før. Blandt andet har Gavin beskyldt både sin mor og far for vold. Efter forældrenes skilsmisse beskyldte han kun faderen for vold. Han har beskyldt sin far for at slå moderen og voldtage hende, mens han blev tvunget til at se på.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

Til sine advokater fortalte han nogle gange, at der slet ikke var vold involveret, hverken blandt forældrene eller mod ham. Så det ser altså ud som om, at man hverken kan stole på hvad Gavin siger, eller hvad hans mor siger. Gavins far skal også vidne i retssagen, dog ikke på sin søns side, men på Michael Jacksons side.

Del din kommentar

Forsiden lige nu