Endnu et exit i bagedysten: -Den største oplevelse nogensinde

onsdag d. 1. november 2017 kl: 21. 00 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Han har elsket duften i bageriet - men i aften var det slut med at mele sin egen kage for 31-årige Jacob Lund Hjort, der som den fjerde deltager har forladt Den Store Bagedyst.

Der var ti, der var ni, der var otte, der var syv… og nu er der kun seks tilbage i DR’s Den Store Bagedyst.

31-årige Jacob Lund Hjort har forladt Den Store Bagedyst – og har dermed sagt farvel til konditoriet under teltdugen som den fjerde kombattant ud af de ti, der mødte ind i begyndelsen af oktober.

– Altså jeg har det fint med det, men selvfølgelig ville jeg hellere være blevet i konkurrencen, det er klart, fortæller Jacob Lund Hjort, da Kendte.dk fanger ham over telefonen.

Ikke til min fordel

Den københavnske amatør-bager har ellers gjort en god figur, men i aftenens afsnit gik det galt.

– Det er jo sådan, at dommerne skal forholde sig til den enkelte uges præstationer, og det var bestemt ikke til min fordel, fortæller Jacob Lund Hjort.

Temaet for aftenens afsnit af Den Store Bagedyst var desserter – og allerede i første konkurrence gik det skidt.

Chokoladen artede sig ikke

– Vi skulle lave portionsopdelte desserter, som skulle serveres i otte glas. Og mit chokolade ville ikke rigtigt arte sig, som jeg gerne ville have den til, erkender Jacob Lund Hjort.

Han fik at vide af dommerne, at det slet ikke lignende dessert, det han afleverede, og derfra var det i dén grad op ad bakke for københavneren.

– De to andre udfordringer gik hæderligt, men samlet set trak det for meget ned, at min første dessert gik helt i stykker, indrømmer Jacob Lund Hjort.

DR løfter sløret: Nyt bagedyst-hold er på plads

Ville gerne gøre det igen

Nu er han fortid i kage-konkurrencen – men det har ikke ødelagt hverken humøret eller synet på Den Store Bagedyst.

– Det har været fantastiske. Den største oplevelse nogensinde. Hvis jeg fik muligheden for at gøre det en gang til, så ville jeg ikke tøve et sekund, fortæller Jacob Lund Hjort.

Men det gør han næppe – og derfor kan han nu hellige sig sit job som trainee i en større handelsvirksomhed.

– Men jeg bager en hel del på sidelinjen, og der er mange, som spørger mig, om jeg vil stå for en festkage eller lignende. Og det gør jeg med glæde, hvis det passer i mine planer.

En virkelig stor udfordring

Han betegner sin oplevelse med Den Store Bagedyst som sindsygt spændende.

– Det har virkelig været en udfordring. Selv om det er lidt en kliche, så finder man ud af, hvad man kan, og helt klart også, hvad man ikke kan, påpeger Jacob Lund Hjort.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Bagedysten, der ledes af altid oplagte Tim Vladimir, fortsætter næste onsdag, hvor endnu en deltager må forlade bageriet.

Fik du ikke set aftenens afsnit på DR, så kan det genses på tv-stationens hjemmeside. Her kan de tidligere afsnit også ses.

Del din kommentar

Forsiden lige nu