Jade Jagger i flyskandale

mandag d. 5. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der var engang, da farmand, Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger, også var kendt for at kunne lave en del ballade, og det er måske derfra, hans datter har arvet evnerne.

I hvert fald var det ikke sjovt for de stakkels passagerer, der sad tættest på den 35-årige Jade Jagger forleden i et fly på vej over Atlanten.

Prinsesse i ulykke: Værre end først antaget

Den smukke fotomodel fik så meget at drikke på turen, at hun blev fuld og særdeles højrøstet, hvilket var til stor gene for både personalet og de øvrige passagerer. En af hendes venner gik endda så vidt som til at drikke en ef de andre passagerers vin. Jade Jagger gik tilsidst omkuld og faldt i søvn, men sparkede ud efter personalet, som prøvede at tage hendes bakke, da flyet lagde an til landing.

En talsmand for Jade Jagger siger, at det er rigtig nok, at modellen havde drukket for at berolige sine nerver, inden hun gik ombord i flyet. Jagger beklager desuden, hvis hun har været årsag til problemer eller været til gene for andre på flyveturen, men hun kan ikke selv erindre, at der var problemer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu