James Bond blev slået med en guitar og fik en mursten gennem vinduet

onsdag d. 12. september 2012 kl: 16. 04 Af: Kendte.dk NY
 

James Bond legenden siger, at han blev slået, kradset, ramt med en tekande, slået hårdt i hovedet med en guitar og fik en mursten smidt gennem vinduet.

 

Det er ikke altid nemt at være agent 007  –  foto:warnerbros

 

Det er ikke nemt at være hemmelig agent!
Roger Moore har fortalt, hvordan hans tidligere koner, Doorn van Steyn og Dorothy Squires, begge gjorde ham til mål for en stribe overfald under deres turbulente ægteskaber.

 

James Bond legenden siger blandt andet, at han fik slag, blev kradset, slået med en tekande, fik knaldet en guitar i hovedet og smidt en mursten gennem sit vindue, bare for at nævne nogle ting.

 

Moore påstår, at hans første kone Steyn, som han giftede sig med, da han var blot 19 år gammel, også slog hans doktor, da han ville behandle hendes mand for en flænge i hånden.

 

Hudløs ærlig
Den 84-årige skuespiller fortæller til Piers Morgan i et interview til sin tv-serie ’Life Stories’:

 

”Det var en forandring, for normalt ville hun slå mig.”

 

Da den målløse vært spurgte, om hun virkelig slog ham, svarede Moore:

Her er de 10 mest populære personer i 2017

 

”Ja, hun ville kradse i mig. Hun smed en tekande efter mig. Jeg ville ligge udenfor og tage solbad i haven, og jeg tog mine bukser af i huset og gav hende et rapkæftet svar, og så kom den her tekande flyvende i min retning. Jeg sagde, ’tak, det slutter her. Jeg er skredet’.”

 

”Hun stormede ud af lokalet, og jeg kunne høre vandet løbe i badeværelset. Jeg tænkte, ’sikke en ko, jeg skrider fra hende, imens hun tager sig et bad.”

 

”Så jeg slog døren til badeværelset op, og hun havde alt mit tøj i badet og sagde, ’forlad mig nu’. Jeg ventede på, at det skulle tørre. Ægteskabet var dømt til at ende.”

 

Løj for at blive skilt
Moore fortalte, hvordan han forlod Steyn, som døde i 2010, i 1953, men var nødt til at opdigte en affære med en vens kone for at få tilkendt en skilsmisse. Senere det år giftede han sig med den walisiske sangerinde Squires – og angrebene fortsatte.

 

Han mindes en episode:

 

”Der var en konfrontation. Jeg husker, at for at undgå konfrontationer, ville jeg spille på guitaren, og en dag sad jeg på kanten af bordet og spillede, og hun ville himle op om noget, og jeg tog ikke notits af det.”

 

”Det næste, der skete, foregik nærmest i langsom gengivelse, da jeg kunne mærke guitaren forsvinde ud af mine hænder, og jeg kunne se den over mit hovedet og… slam, ned faldt den. Hun ødelagde guitaren. Hun havde et iltert temperament den kvinde.”

 

Var utro i bedste James Bond stil
Ægteskabet fik en ende, da Moore var utro med skuespillerinden Luisa Mattioli, som ville blive hans tredje kone.

 

Han sagde:  ”Dorothy var ikke glad for at finde ud af, at jeg havde en affære.”

 

”Hun smed en mursten gennem mit vindue, hun rakte ud gennem vinduet og greb fat i min skjorte, og hun skar sig derved i armen.”

 

”Politiet dukkede op og de sagde, ’ frue, De bløder’. Og hun sagde, ’det er mit hjerte, der bløder’.”

 

”Og det var det formentlig også, men sådan ligger landet, jeg er egoistisk. Jeg sagde ikke, at jeg var flink.”
– Fortæller Roger Moore.

 

Alle var dejlige damer
Moore, der forleden deltog i en velgørenhedsbegivenhed i London, beskrev en dag sine tre ekskoner som ’dejlige damer med dårlig smag i mænd’. Han er nu gift med sin fjerde kone, den fremtrædende dansk/svenske Kristina Tholstrup på 71 år.

 

Til slut i interwievet sagde ’The Saint’ stjernen:

Roger Moore blev begravet lørdag

”Det er et stille forhold, der er ingen skænderier.”  – hentydende til hans nuværende kone Kristina.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu