Nu vil James Price lave mad UDEN smør og fløde

tirsdag d. 15. december 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
I januar udkommer en ny kogebog, hvor James Price dropper smør og fløde. Foto: Johannes Jansson/Norden

I januar udkommer en ny kogebog, hvor James Price dropper smør og fløde. Foto: Johannes Jansson/Norden

Den kendte tv-kok James Price er ellers kendt for mantraet “rigeligt smør” – men nu udgiver han kogebog, der strider mod konceptet

James Price og bror Adam er kendte for at bruge “rigeligt smør” og fløde i deres madlavning. Men nu går James i en hel anden retning.

Price klar med ny sæson: Det venter der seerne!

I en ny kogebog forsager han de fede mejeriprodukter til fordel for sund hverdagsmad.

– Jeg håber, at bogen kan være til inspiration for dem, der godt kunne tænke sig at vende skuden, og få lidt mere grønt og groft ind i køkkenet til daglig. Så må vi gemme smørret og fløden til weekenden, siger James Price ifølge Billedbladet i en pressemeddelelse.

Handler stadig om glæden ved mad

Den sunde hverdagsmad kommer dog ikke på bekostning af den gode smag, for det skal stadig handle om velsmagende mad. Madglæden er fortsat i fokus og hele grundlaget for bogen, forklarer James Price i en pressemeddelelse om bogen.

Prices nye titel: Nu er James kartoffel-ambassadør

Det er altså ikke en slankekur, James vil have dig til at gå ud i. Bogen handler mere om, hvordan du i hverdagens kan skære ned på det usunde, uden at det går ud over smagen.

Bogen udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof den 4. januar 2016, og i den giver James Price en række opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør og fløde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu