Jamie bliver sagsøgt

torsdag d. 22. juni 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jamie Foxx bliver sagsøgt over en himmelsk sang. Sangeren/sangskriveren Michael A Johnson sagsøger Jamie Foxx, for at have stjålet sangen Heaven, som Foxx sang på Oprahs show tidligere på året. Han siger, at der er en genindspilning af hans sang One Of God’s Angels Went Awol. I sine papirer til retten skriver han, at han lavede et copyright på melodien, inden han sendte den rundt til flere pladeselskaber blandt andet også til Jamies J Records. Han beskylder nu Jamie for at have hugget sangen, ændret teksten og titlen, og genindspillet den som sin egen sang.

Prinsesse Alexandra har fødselsdag

”Jeg føler mig misbrugt og rasende over, at tænke på, at en med Jamie Foxx’s rang kan synke så lavt, som til at stjæle min sang. Jeg så ham synge min sang på Oprah, og jeg følte mig snydt. Jeg sagsøger ham selv. Jeg har ikke brug for en advokat. Så snart retten hører min sang, der er copyright på, så vil de fælde en dom til min fordel,” udtaler Michael. Han sagsøger Jamie for 15 millioner dollars.

Del din kommentar

Forsiden lige nu