Jan Fogs herskabslejlighed sat til salg

torsdag d. 21. september 2017 kl: 9. 15 Af: Elo Christoffersen

Den ekstravagante ejendomsmæglers lejlighed på Vesterbro i København er blevet sat til salg.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at ejendomsmæglerne kunne stemme fødderne i og hive til salg-skiltet foran den nu afdøde liebhavermægler Jan Fogs kæmpestore strandvejsvilla i Taarbæk op ad jorden.

Ligesom det også kun er et halvt års tid siden, at nøglerne til Fogs anden Taarbæk-villa skiftede ejere efter en handel, der blot tog 34 dage.

Herskabslejlighed sat til salg

Og nu er tiden så kommet til, at den ekstravagante ejendomsmæglers lejlighed på Vesterbro i København også skal finde nye ejere.

Det skriver Boliga.dk.

Jan Fogs lejlighed solgt på rekordtid

Den 116 kvadratmeter store lejlighed, der har den attraktive adresse Halmtorvet 10, er således netop kommet til salg med en pris på 5.250.000 kr. – eller hvad der ifølge Boliga.dk svarer til en pris lidt under den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris i området.

Lejligheden har fire værelser, der alle ligger en suite og er forsynet med herskabsdetaljer som stuk, høje paneler og dekorerede radiatorskjulere.

Og så er der udsigt over Kødbyen, der i løbet af de seneste år har hevet mad- og festglade københavnere til området.

Boede i Taarbæk

Jan Fog gjorde sig gennem mange år bemærket – dels som ejendomsmægleren bag nogle af landets mest eksklusive villa-handler og dels i flere forskellige tv-optrædener blandt andet i TV2-programmet Liebhaverne.

Så meget blev Jan Fogs strandvejs-palæ solgt for

Det var da heller ikke kun i professionel sammenhæng, at Jan Fog opholdte sig i liebhaver-husene.

Selv boede han nemlig ifølge Boliga.dk i et 373 kvadratmeter stort strandvejspalæ i Taarbæk, der i juli i år skiftede ejere for 25 millioner kr.

Del din kommentar

Forsiden lige nu