Jane Aamund sænker prisen på sin udsigts-villa

søndag d. 22. oktober 2017 kl: 15. 00 Af: Elo Christoffersen

Nu er villaen sat ned med flere hundrede tusinde kroner.

Selvom sensommerudsalget efterhånden er væk fra hylderne, og der fortsat er uger til, at Black Friday-rabatterne rammer markedets varer, kan du nu få en pæn rabat på en af vor tids mest læste danske forfatterinders hjem.

Jane Aamund, der snart runder 81 år, har nemlig netop justeret prisen på sit 182 kvadratmeter store hus tæt på Limfjorden i Lemvig ned til 2.650.000 kr.

Det skriver Boliga.

Og dermed kan nye ejere altså for øjeblikket erhverve den store villa 200.000 kr. under den pris, villaen ramte markedet med i sommer.

Jane Aamund: -Derfor sælger jeg min villa

Allerede dengang var prisen på huset lavere, end hvad Aamund selv gav for kvadratmeterne i 2007, hvor hun ifølge Boliga overtog huset efter en handel til 3.375.000 kr.

Tilbage til Nr. Nissum

Det 182 kvadratmeter store hus fordeler sig ifølge mægleren, Danbolig Lemvig, der har huset til salg, på blandt andet en hall, køkken, flere soveværelser, havestue og Jane Aamunds arbejdsværelse, der har udsigt over fjorden.

Men det er dog i særdeleshed husets to plan og Jane Aamunds hårde sygdomsforløb, der gør, at villaen nu er at finde i ejendomsmæglernes spalter.

– Min dejlige ejendom er til salg på grund af mit helbred. Jeg har fået opereret pacemaker i hjertet og får sondemad fem gange om dagen, sagde Jane Aamund til Boliga.dk, da ejendommen blev udbudt til salg i juni

– Desværre faldt jeg og fik slået min lårknogle og hofteled, så jeg ikke kan komme ned ad vindeltrappen til underetagen. Så hvis min hund skal ud om natten, må jeg have kaldeapparat, mobil og alting med, fordi jeg er bange for at falde på trappen igen.

Tillykke: Jane Aamund har fødselsdag

Aamund bliver dog i det vestjyske, forfatterinden, der bl.a. står bag romanerne Klinkevals, Vesten for måne og Dengang det var sjovt, har nemlig købt en grund i Nr. Nissum ca. 10 kilometer fra Lemvig, hvor hun også tidligere har boet.

Denne gang bliver det dog i et splinternyt hus, som Jane Aamund er ved at få opført til sig selv og til sin store flok kæledyr.

Del din kommentar

Forsiden lige nu