Jane Fonda 74 år og vild med sex.!

onsdag d. 11. juli 2012 kl: 15. 22 Af: Kendte.dk NY
 

Hun har været gift tre gange, men først nu mener den aldrende Hollywood stjerne at have fundet ind til sit erotiske klimaks.!

– Da jeg var yngre, var jeg alt for hæmmet og vidste ikke, hvad jeg tændte på. Jeg har altid været en modig kvinde, når det kom til at kæmpe for mine politiske standpunkter, men når det kom til mænd, ændrede jeg mig altid for at behage dem, det er slut nu, jeg hviler mere i mig selv og nyder sex som aldrig før”  Udtaler det 74 årige tidligere sexikon.

– Sådan bliver man formentlig, når man har en far (filmstjernen Henry Fonda, red), der er ude af stand til at vise følelser og som hele tiden banker ind i hovedet på dig, at hvis du ikke er perfekt, er der ikke nogen, der vil elske dig, forklarer den 74-årige filmstjerne i et interview med HELLO! Magazine.

Legendarisk skuespillerinde: -Jeg er blevet voldtaget

I dag lever Jane Fonda sammen med den 70-årige musikproducer Richard Perry og de nyder hinandens selskab fuldt ud!

Jane Fonda presset til plastikkirurgi

– Vi mødte hinanden kort efter en operation i mit ene knæ, og jeg gik stadig med krykker da vi flyttede sammen. Siden har vi været sammen dag & nat. Det er første gang, at jeg har været i stand til at være 100 procent afslappet, når jeg er sammen med en mand, og jeg nyder hvert minut – udtaler Fonda.

– Det var noget, jeg virkelig ønskede at opleve, inden tiden var så fremskreden at det sætter en stopper for den slags, og det er sket med Richard. Jeg er 74 år gammel, og jeg har aldrig haft et bedre intimt samvær eller følt mig mere atraktiv i sengen, siger Jane Fonda til Hello Magazine.

Del din kommentar

Forsiden lige nu