Janet Jackson har været hemmeligt gift

tirsdag d. 26. februar 2013 kl: 20. 51 Af: Kendte.dk NY
 

Janet Jackson er bedre til at holde på hemmeligheder end andre. Popstjernen er uden tvivl rigtig god til det, og det kom offentligheden for øre da hun afslørede et årelangt ægteskab.

Janet Jackson har holdt sit ægteskab hemmeligt. - Foto: usdaily

Janet Jackson har holdt sit ægteskab hemmeligt. – Foto: usdaily

 

Holdt brylluppet skjult
Sidste år blev hun hemmeligt gift med den rige forretningsmand Wissam Al Mana. Alligevel har parret formået at holde brylluppet skjult for offentligheden indtil nu.

 

“Vi blev gift sidste år ved en rolig, privat og smuk ceremoni”, –  skriver parret i en erklæring til Entertainment Tonight.

 

Afsløret grundet rygter om stort bryllup
Afsløringen af brylluppet kommer, efter at der var opstået rygter om, at parret ville afholde et kæmpe bryllup i Qatars hovedstad, Doha. Rygterne er dog det pureste opspind, forklarer parret.

Populær popdronning bekræfter: -Ja, jeg er separeret

 

“Rygterne om et ekstravagant bryllup er simpelthen ikke sande. Vores bryllupsgaver til hinanden var et bidrag til hinandens velgørenhedsorganisationer”, –  skriver de i deres afsløring af det årelange ægteskab.

 

Alder er ligegyldigt
Den 46-årige sangerinde har siden sommeren 2010 været kærester med den næsten 10 år yngre Wissam Al Mana, 37 år. Janet Jackson, som er søster til pop-fænomenet Michael Jackson, insisterer dog på, at alder er ligegyldigt, så længe man er lykkelig.

 

“Min mor lærte os, at alder kun er et tal”, –  siger hun.

 

Har været gift adskillige gange
Janet Jackson har været gift to gange tidligere. Først med Kames Debarge fra 1984 til 1985 og senere med René Elizondo Jr. fra 1992 til 2000.

 

Læs også: Janet Jackson skal giftes med rig araber

Læs også: Michael Jacksons dødshus næsten solgt

 

Popdronning viser sin søn frem for første gang

Kilde: Ekstrabladet

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu