Janet og Justin dukker til salg

onsdag d. 10. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Dukker der forestiller Janet Jackson og Justin Timberlake ved Superbowl, er sat til salg på eBay. Dukken der forestiller Janet, har fået revet tøjet i stykker, så man kan se det ene bryst, mens dukken af Justin, der lige har revet Janets tøj i stykker, ser meget forfjamsket ud. Dukkerne skulle have samme proportioner som Barbie og Ken.

Salget startede d. 4 marts, men det ser ud til at gå langsomt med buddene. Den canadiske kunstner Siobhan Sawatsky har lavet dukkerne. Hun er gået meget i detaljerne, man kan blandt andet se Janets piercing formet som en sol og Justin har også fået skægstubbe. Hun er dog ked af, at hun ikke brugte endnu mere tid på dukkerne.

Xander: -Jeg har rystet det hårde af mig

“Det tog faktisk bare et par aftener før dukkerne var færdige. Havde jeg vidst, at salget ville gå så langsomt, så havde jeg brugt mere tid på detaljerne,” udtaler Siobhan. Buddene begyndte på omkring 350 kroner, men der er endnu ingen der har budt på dukkerne. Normalt plejer Siobhan at kunne sælge sine dukker for mellem 200-600 kroner.

Del din kommentar

Forsiden lige nu