Populært makkerpar flytter – sammen

torsdag d. 24. november 2016 kl: 10. 31 Af: Elo Christoffersen
janni_og_lasse_720px
Det populære makkerpar på TV2 News, Janni Pedersen og Lasse Sjørslev, flytter snart sammen til et andet sendetidspunkt. Foto: Per Arnesen / TV 2

Det er snart godnat til morgenfladen og velkommen til eftermiddagen.

Det populære makkerpar på TV2 News, Janni Pedersen og Lasse Sjørslev, flytter snart sammen til et andet sendetidspunkt.

– Efter knap fire år sammen som fast morgenpar, stopper Lasse og jeg med at være i jeres fjernsyn så tidligt om morgenen. I stedet begynder vi på den nye eftermiddagsflade på TV2 News med et nyt koncept, der bliver sat i søen den 2. januar. Stadig sammen, skriver Janni Pedersen på Instagram.

Får et liv

Hun tilføjer at hun glæder sig til at få et liv:

– Nu skal vi/jeg have et liv. Et liv, hvor jeg ikke skal i seng klokken 21.30. Senest. Tak fordi, I har set med. Tak for alle de søde beskeder, vi hver morgen har modtaget.

Kampen tages op mod DR2

Den nye eftermiddagsflade på TV2 News skal tage kampen op mod DR2:

Elsket tv-vært forlader nyhedskanal

– Efter nytår lancerer vi efter helt nyt nyhedsshow hver eftermiddag mellem klokken 16 og 18, hvor vi nørder, perspektiverer og diskuterer dagens nyhedshistorier samtidig med, at vi opdaterer live fra de vigtigste begivenheder og nyhedsscener. Vi vil være det bedste og mest indsigtsfulde selskab, du som nyhedsbruger kan få om eftermiddagen, siger chefredaktør Mette Østergaard i en pressemeddelelse.

TV2-kærester går hvert til sit

TV2 News kan i øvrigt fejre 10 års jubilæum den 1. december.

Efter knap fire år sammen som fast morgenpar, stopper Lasse og jeg med at være i Jeres fjernsyn så tidligt om morgenen. I stedet begynder vi på den nye eftermiddagsflade på TV2 NEWS med et nyt koncept, der bliver sat i søen den 2. januar. Stadig sammen. Det har været en fest. En tidlig fest. Og nu skal vi/jeg have et liv. Et liv, hvor jeg ikke skal i seng kl. 21.30. Senest. Tak fordi, I har set med. Tak for alle de søde beskeder, vi hver morgen har modtaget. I har godt nok været nogle kærlige og trofaste seere. Håber vi kan hive nogle af Jer med over på TV2 NEWS, nu vi ikke er på hovedkanalen mere. #jannioglasse

A photo posted by Janni Pedersen (@japitv2) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu