Janni: -Sådan har Karstens sygdom påvirket vores liv

søndag d. 12. marts 2017 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Realitykvinden Janni Ree kan godt mærke, at hendes mand har ændret sig efter sit sygdomsforløb.

Forsidefruen Janni Ree har været igennem en turbulent tid med gemalen Karsten Rees sygdomsforløb.

Men selv om det er hårdt, når ens nærmeste pludselig bliver ramt af alvorlig sygdom, så forsøgte kendisparret at holde humøret højt, mens Karsten Ree var syg.

– Jeg synes, vi har klaret det flot og forsøgt at være positive. Mange af Karstens venner siger, at det er mig, der holder liv i ham, for jeg er meget positiv, og jeg sparker til ham og siger, at nu gør vi altså sådan og sådan, siger Janni Ree.

Forsøger at holde fast i vaner

Hun fortæller, at parret har forsøgt at holde fast i deres vaner, men én ting har dog ændret sig, efter at hendes mand for knap to år siden fik diagnosticeret kræft.

– Vi forsøger at leve meget i nuet og rejse meget. Jeg kan mærke, at Karsten vil rejse og opleve noget. Det er, som om han ikke kan få nok af verden med mig, og det er positivt, synes jeg, siger Janni Ree og tilføjer:

Kirsten Giftekniv: Janni vil hjælpe Amalie med at få en kæreste

– Så jeg kan mærke, at der skal ske noget, og at han gerne vil have mest muligt ud af livet.

Planlægger næste tur

Forretningsmanden og realitykvinden, der for kort tid siden er hjemvendt fra Caribien, har derfor allerede planlagt deres næste tur, som går til Kenya, hvor Karsten Ree ejer en camp.

Karsten Ree offentliggjorde i april 2015 til Ritzau, at han havde fået konstateret kræft. Til Ekstra Bladet fortalte Janni Ree dengang, at der var tale om kræft i blæren.

Det lykkedes erhvervsmanden at overvinde kræften, men han går stadig til regelmæssige undersøgelser, og det kan godt gøre konen lidt nervøs.

– Karsten har det fint i øjeblikket. Det er ingen hemmelighed, at han har mange ryg- og hoftesmerter og sover dårligt. Han skal til tjek i midten af marts, men man er jo altid nervøs lige inden, lyder det fra Janni Ree.

Forsidefruer i biluheld

Janni Ree er netop nu aktuel i TV3-programmet “Forsidefruer”, som fik premiere onsdag aften. Her kan seerne følge fem kendte kvinders liv og få et indblik i, hvordan det er at leve som en forsidefrue.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu