Janni Spies: Jeg var ikke naiv men havde tillid til Christian

tirsdag d. 9. april 2013 kl: 13. 08 Af: Kendte.dk NY
 

Janni Spies er i krig med sin eks mand Christian Kjær som hun kræver mere end 135 milllioner kroner af. Mange siger hun var naiv, Janni siger hun havde tillid til sin mand.

 

Janni og Christian på deres bryllupsdag i 1988. - Foto: BT.dk

Janni og Christian på deres bryllupsdag i 1988. – Foto: BT.dk

 

Janni kræver over 135 millioner

Der er dømt skilsmissekrig for alle pengene, når Janni Spies og Christian Kjær i dag tørner sammen i Østre Landsret i København.

Janni Spies og Michala Kjær dropper sag mod Se og Hør

 

Det er Janni, der har stævnet Christian Kjær med krav om at få en større formue retur. Således kræver 50-årige Janni i omegnen af 135 millioner kroner fra sin tidligere ægtefælle.

 

Læs også: Skilt i 2012: Disse kendte måtte give op

 

Penge tilgode for ejendom

Janni Spies, mener  blandt andet at hun har penge til gode for salget af ejendommen på Sandbergvej 12. Hun solgte jorden til sin daværende ægtemand for 60.000 kroner, skønt den er vurderet til 1,2 millioner kroner – og nu kræver Janni forskelsbeløbet udbetalt.

 

Som en sidste del af sagskomplekset vil Janni forsøge at få ophævet en aftale om, at hendes ejendom på Sandbjergvej er forpligtet til at levere varme til Sandbjerggaard, samt en række andre ejendomme, som Christian Kjær ejer.

 

I alt kræver Janni Spies 135,6 millioner kroner og 2,5 millioner dollar tilbage af sin eksmand. I et interview med Ekstra Bladet svarede Janni for nylig således på spørgsmålet, om hun havde været naiv:

 

“Det vil man nok sige, men er det dårligt at være naiv? Naiv er noget med tillid, og hvis ikke man har tillid til nogen, så synes jeg, vi bliver fortabte”.

 

Hun var kun 25 år gammel, da hun blev gift med Christian Kjær.

“Jeg har logisk nok ikke haft den viden og indsigt, som jeg har i dag. Jeg valgte at sige ja til den mand, og jeg valgte at have tillid til ham”, – fortalte Janni til Ekstra Bladet og slog fast, at det ikke er husholdningspenge fra årene med Christian Kjær, eller hans personlige formue, som hun nu kræver at få del i.

 

Christian Kjær er i dag 69 år og er kæreste med Susan Astani. Parret fik en søn i 2012.

Christian Kjærs frue fik millionrabat på slot

 

Kilde: Ekstrabladet.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu