Jarlov: -Har scoret over evne med Mascha

mandag d. 20. juni 2016 kl: 15. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Lørdag aften stod folketingspolitikeren og tv-personligheden frem som kærester.

I april havde Mascha Vang taget Rasmus Jarlov under armen som kavaler til Danish Beauty Awards, og nu har forårsforelskelsen udviklet sig til et forhold, og lørdag stod parret så frem som kærester.

Mascha Vang dropper tøjet og springer helt nøgen i bølgen blå

– Jeg har scoret langt over evne og er nu kæreste med Mascha. Det er dejligt, og vi har det både virkelig sjovt og hyggeligt sammen, skriver den 39-årige konservative folketingspolitiker på sin Facebook-profil.

– Hun er knivskarp, har en kæmpe forretning og styrer alt muligt andet med sikker hånd. Lidt irriterende at hun vist tjener mere end mig, men det må jeg leve med, joker han.

– Jeg er selvfølgelig meget glad, da det jo også for mig er vigtigt med en sød kæreste, hvilket hun i den grad er, lyder det fra Jarlov.

Mascha Vang bekræfter også

Også Vang bekræfter forholdet på sin blog, maschavang.dk.

– Jeg får helt ondt i maven, når jeg kigger på ham. Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes, der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan, det er sexet, lyder det fra den 36-årige blogger, forretningskvinde og tv-personlighed.

Smart-i-en-fart-type er yt

Hun beskriver, at værdier som vilje, ambitioner og hjerne vægter langt højere end en smart-i-en-fart-type, og alt dette besidder Jarlov, ifølge Mascha Vang.

– Jeg skal kunne se op til min mand, og han skal være i stand til at trumfe mig på mange områder, da jeg har det med at kastrere de fleste, jeg kommer i nærheden af. Der er ikke noget mere mandigt end at kunne beskytte sin kæreste og samtidig have gode værdier og høj moral, skriver hun på bloggen.

Kendte promoverer deres små børn på nettet

Vang tilføjer, at Jarlov med stor succes har mødt hendes treårige datter, Hollie Nolia, som hun har med racerkøreren Nicolas Kiesa.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu