Jason Isbell til Tønder Festivalen

mandag d. 11. januar 2016 kl: 7. 30 Af: Elo Christoffersen
 
Som det eneste sted i Danmark til sommer spiller den amerikanske sangskriver og rootsrockstjerne Jason Isbell på Tønder Festivalen. Pressefoto.

Som det eneste sted i Danmark til sommer spiller den amerikanske sangskriver og rootsrockstjerne Jason Isbell på Tønder Festivalen. Pressefoto.

Endnu et hovednavn er føjet til programmet i Tønder. Som det eneste sted i Danmark til sommer spiller den amerikanske sangskriver og rootsrockstjerne Jason Isbell på Tønder Festivalen. Flere navne er klar: Karine Polwart, Spirit Family Reunion, Niels Skousen og Ten Strings And A Goat Skin.

I USA er han i meget høj kurs, og resten af verden har også opdaget ham. Sanger, guitarist og sangskriver Jason Isbell med en fortid i southern rock-bandet Drive-By Truckers bliver et af hovednavnene på Tønder Festival 2016, og det bliver hans eneste koncert herhjemme denne sommer. Jason Isbell har netop i den forgangne weekend givet koncert på et udsolgt Vega i København.

Hovednavn aflyser aftenens koncert ved populær festival

Gaffa kvitterede med en 5 stjernet anmeldelse og skrev bl.a. ”Country’en blev reddet med fantastiske sangskrivning”.. ”Lige der hvor country møder classic rock, altså der hvor din far synes det bliver rigtig fedt, der finder man Jason Isbell, countrymusikkens redningsmand, som via en håndfuld virkelig stærke sange holder et udsolgt Store Vega i sin hule hånd aftenen igennem.”

Også Politiken var på Vega og skrev bl.a. i den 4 hjertede anmeldelse: ”Isbell er en sangskriver i en klasse for sig, og han sang med sit desperate soulbjæf, så man troede på ham.”

Tønder Festival afslører eksklusive navne

Flere navne klar til festivalen

Der er mere godt nyt. Fra Skotland kommer sangerinde og sangskriveren Karine Polwart, og så er der gensyn med den canadiske trio Ten Strings And A Goat Skin, som besøgte Tønder sidste år. Brooklyn-bandet Spirit Family Reunion dukker op, og det samme gør den danske sangskriver Niels Skousen.

Tønder Festival løber af stablen fra den 25.-28. august.

Del din kommentar

Forsiden lige nu