Jeg blev voldtaget

mandag d. 8. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Som teenager og jomfru blev Pamela Anderson voldtaget. Det fremgår af et interview hun har givet til det amerikanske blad Jane.

Royal hustru med cubanske aner giftede sig til mere end det halve kongerige Dagens Babe ser forrygende godt ud

Efter den traumatiske oplevelse forsøgte Pamela at fortrænge overgrebet. Ingen fik noget at vide om voldtægten og først for nyligt har hun fortalt det til sin mor.

“Mit første møde med sex var ikke samtykkebaseret. Fyren sprang bagefter rundt i panik og sagde “Hvad har jeg dog gjort, hvad har jeg dog gjort”. Når jeg tænker tilbage var det en forfærdelig oplevelse. Jeg følte, at alle vidste, at jeg havde haft sex, som om det var tatoveret på min pande”, fortæller Pamela Anderson.

Del din kommentar

Forsiden lige nu