– Jeg er din søn: Star Trek-ikon sagsøgt for 170 millioner dollars

onsdag d. 30. marts 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
William Shatner bliver sagsøgt af en mand, der mener at være hans søn. Foto: Colourbox

William Shatner bliver sagsøgt af en mand, der mener at være hans søn. Foto: Colourbox

William Shatner bliver sagsøgt af en mand, der mener, han er skuespillerens fortabte søn

William Shatner bliver sagsøgt for 170 millioner dollars af en mand, der mener at være søn af den berømte Star Trek-stjerne, skriver ET.

Udover de økonomiske krav kræver Peter Sloan, som nu kalder sig Peter Shatner, at den 85-årige skuespiller får lavet en DNA-test for at bevise faderskabet.

Star Trek-stjerne sender besked til fartøj i det ydre rum

59-årige Sloan fortæller til ET, at hans biologiske mor er den afdøde canadiske skuespiller Kathy McNeil, og at hun fortalte ham, at hun havde en affære med Shatner, som resulterede i en graviditet. Ifølge Sloan blev han bortadopteret, da han var fem dage gammel.

– Over mange år har jeg lavet en masse research og fået bekræftelser, og alt passer tydeligvis.

Kold og afvisende Shatner

Sloan fortæller om et møde, han havde med Shatner i 1984:

– Jeg tog ud til Californien og mødte ham i hans trailer, mens han filmede “T. J. Hooker”, og jeg forklarede ham min historie.

– Han spurgte, “hvad vil du have?” og jeg sagde: “Det eneste jeg vil er at holde min far i mine arme. Han begyndte at græde, jeg begyndte at græde, han løftede mig op og holdt mig i sine arme.

Derefter, fortæller Sloan, inviterede Shatner ham med på settet for at tilbringe noget tid sammen, men efter en uges tid begyndte tingene at ændre sig.

– Jeg ringede til ham, og han virkede meget forundret og lagde basalt set røret på.

– Jeg fik et opkald fra en mand, der sagde han repræsenterede ham (Shatner), og fortalte, at han var nødt til at tage den position, og det ville være alt-ødelæggende for både ham og mig, hvis jeg gik offentligt med det her. Han sagde, at det ville have været anderledes, hvis jeg var mindreårig.

Har bedt om DNA-test i 32 år

Peter Sloan fortsætter altså sin kamp for at bevise, at han er William Shatners fortabte søn – blandt andet har han lavet en hjemmeside, der forklarer forløbet. Han fortæller til Et, at han bedt Shatner om en DNA-test siden 1984.

Efter det påståede telefonopkald fra Shatners repræsentant, har Shatner efter sigende afvist alle beskyldninger om at være Sloans far.

I søgsmålet har Sloan inkluderet et brev, som skulle være sendt til ham i 2011 fra Shatners advokat:

– Jeg har haft endnu en samtale med Bill (Shatner), som igen bekræftede, at han ikke er din far. Der har været mange andre mennesker gennem årene, som har påstået, at de var hans børn eller andre familiemedlemmer. Han er en utroligt travl, 80 år gammel mand, og han er ikke interesseret i at bruge tid på at diskutere dette emne med dig eller andre.

Del din kommentar

Forsiden lige nu