Jeg er ikke racist

torsdag d. 3. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Rygterne om, at den amerikanske designer Tommy Hilfiger skulle være racist, dukkede på mystisk vis op i en e-mail for over ti år siden, og ingen har nogensinde fundet ud af, hvordan det startede.

Historien er den, at talkshowdronningen Oprah Winfrey skulle have afvist at have designeren som gæst i sit show, efter at han udtalte, at hans tøj var beregnet for den hvide overklasse, ikke for sorte, jøder eller latinamerikanere – altså, at han kort og godt er racist!

Problemet er bare, at historien ikke har noget på sig. Indtil for nylig havde Hilfiger nemlig slet ikke været inviteret til at gæste Oprahs show, og da han forleden var gæst, ja, så fortalte han Oprah, at han skam gerne ville tage imod penge fra “hvem som helst der vil købe mit tøj.”

Dansk prinsesse blev dronning i udlandet

Ingen aner hvor rygtet stammer fra, men Hilfiger fortalte også, at det gik ham sådan på, at han betalte FBI en masse penge for at finde ud af, hvem der havde startet historien, men desværre kunne de ikke komme det nærmere end at den oprindelige e-mail for ti år siden blev sendt fra et unavngivet universitet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu