Jeg er ikke sexet

tirsdag d. 18. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears synes ikke selv, at hun er sexet på nogen måder overhovedet. Britney kan slet ikke forstå, at hun er med i mange mænds fantasier. Mens andre tror, at hun lever et eksklusivt og glamourøst liv, så siger hun selv, at hver dag er en kamp for at overleve. Hun udtaler dog, at hun synes, at kvinder der er selvsikre omkring deres seksualitet er sexede, og at hun selv i al hemmelighed har været lige så seksuel aktiv som Janet Jackson.

Kronprinsen holdt hof med Nephew: Nu bliver billederne (mis)brugt til noget sjovt Så gik alarmen: Dansk verdensstjerne knaldet for spritkørsel

“Jeg praler ikke meget med det. Men når det kommer til sex, så har jeg lavet lignende ting som Janet Jackson har. Folk tror, at mit liv er meget glamourøst, men det er det ikke. Det kan godt være, at det hele tiden er nogen der ordner dit hår og dit makeup, men det meste af tiden prøver man bare på at overleve,” udtaler Britney.

Britney beklager sig over, at hun ikke har meget held med drengen lige nu, og at hun gerne vil finde en der ikke er politisk korrekt, og som ikke er alles lille søde dreng.

Del din kommentar

Forsiden lige nu