Jeg er til grin

mandag d. 18. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Ganske vist er George Michael en stor stjerne i Europa og det meste af verden, men det kniber lidt med successen på det amerikanske marked, og det er sangeren godt selv klar over. Han kan såmænd også godt fortælle hvorfor, han ikke er nogen populær herre i Guds eget land.

Det skyldes, at man ikke tager han alvorligt, og det har man sådan set ikke gjort siden 1998, hvor han blev arresteret for at opføre sig upassende (dvs. have sex) på et offentligt toilet i Beverly Hills med en fyr, som faktisk var civilklædt politimand. Det blev der en stor sag ud af, og bedre blev det ikke med den i forvejen skrantende popularitet, da han i 2002 kritiserede det meget nære forhold mellem USAs præsident og den britiske premierminister i den kontroversielle sang Shoot The Dog.

Brev skrevet på Titanic: Nu er det solgt

Så var der den store sag mod pladeselskabet Sony i 1993, for slet ikke at tale om hans seneste vanskeligheder med loven, som bestemt heller ikke har gavnet hans image. Faktisk siger han selv, at han er rent til grin i USA.

“Jeg har faktisk været lidt til grin siden først i 90erne. Siden balladen med Sony, det var der, det begyndte at gå galt. Siden har jeg ikke haft radiostationerne med mig, og jeg har fået en masse dårlig omtale. Den omtale, jeg har fået de sidste 18 måneder har heller ikke været gavnlig – så jeg er lidt til grin, men det er altså ikke noget, der generer mig,” udtaler George Michael.

Del din kommentar

Forsiden lige nu