Jeg var manden i huset

tirsdag d. 30. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears afslører, at hun var manden i huset, da hun var sammen med Justin Timberlake. Før Justin, var Britney verdens mest berømte jomfru, nu udtaler hun, at hun kun gik i seng med ham, fordi hun troede, de en dag skulle giftes. Hun siger også, at hun ikke er en dårlig person, bare fordi hun gik i seng med Justin.

“Jeg har altid været en vildkat. Jeg ved godt det lyder underligt, men jeg har altid haft svært ved at give slip, og lade manden tage styringen i forholdet,” udtaler Britney. Britneys image er blevet mere sexet siden hun startede sin karriere. Nogle mener det er godt, andre at det er noget skidt.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

“Med hensyn til sex, så troede jeg virkelig, at jeg skulle giftes med Justin, og derfor gjorde jeg det med ham efter tre år. Og jeg synes ikke det er en dårlig ting. Bare fordi jeg har indrømmet, at jeg har haft sex, så gør det mig ikke til en dårlig person,” siger popstjernen til magasinet GQ. “I starten når man går ud med en fyr, så kan man ikke gå i seng med ham. Jeg synes det er mere helligt og mere specielt, hvis man bare kysser.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu