Jenner i flere problemer efter dødssammenstød

tirsdag d. 9. juni 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
En kvinde mistede livet, da Caitlyn Jenners (dengang Bruce Jenner) bil ramte en bilist, der blev dræbt i den modkørende trafik.

En kvinde mistede livet, da Caitlyn Jenners (dengang Bruce Jenner) bil ramte en bilist, der blev dræbt i den modkørende trafik. Foto: /AP

Den tidligere OL-guldvinder og tv-personlighed bliver sagsøgt af endnu en person efter en fatal trafiktragedie i februar.

Tilbage i februar var Caitlyn Jenner, som dengang var kendt som manden Bruce Jenner, involveret i en tragisk dødsulykke, hvor en 69-årig kvinde mistede livet.

Kardashian-familiemedlem overvejede selvmord

Myndighederne mener, at ulykken skete, fordi 65-årige Jenners bil kolliderede med kvindens, som efterfølgende skøjtede ud i den modkørende trafik, der dræbte hende frontalt.

Den afdøde kvindes to stedbørn har sagsøgt Jenner for uagtsomt manddrab, og nu har endnu en involveret bilist anmeldt Jenner for konsekvenserne af det massive sammenstød.

Ifølge retspapirerne, som magasinet People er kommet i besiddelse af, fremgår det, at den forurettede kvinde, Jessica Steindorff, sagsøgte Jenner ved den civile domstol i Los Angeles mandag for tab af løn, indtjeningsevne og hospitalsomkostninger.

I alt lyder kravet fra kvinden på 165.000 danske kroner for svie, smerte og sagsomkostninger.

Jenner er ikke sigtet i sagen, som stadig er i gang med at blive undersøgt til bunds, og derfor vil hun endnu ikke udtale sig om den fatale episode, og foreløbige har prøver vist, at Jenner ikke var påvirket af alkohol eller stoffer i den tragiske trafikulykke.

Jenner har seks biologiske børn og er tidligere stedfar til reality-personlighederne Kardashian-søstrene og bliver i øjeblikket hyldet som foregangsmand for at leve det liv, man i virkeligheden gerne vil leve med sin kønsudmelding.

Caitlyn Jenner blander sig i ophedet debat

I starten af juni stod den tidligere OL-guldvinder og topatlet nemlig frem som sit sande, men hidtil hengemte jeg: Kvinden Caitlyn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu