Jennifer Aniston aborterede

tirsdag d. 20. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I lang tid har Brad Pitt og Jennifer Aniston prøvet at få et barn, uden succes. Jennifer skulle nu endelig have været gravid, men aborterede spontant. “Brad Pitt brød sammen af gråd, da han fik at vide, at hans hustru havde tabt det barn, parret så brændende ønsker sig,” udtaler en kilde.

Avicii efterlod sig 200 sange, der ikke var udgivet

Jennifer Aniston skulle have opsøgt sin gynækolog, da hun forleden fik smerter i underlivet og begyndte at bløde. Lægen kunne desværre blot fortælle, at skuespillerinden havde tabt barnet. “Brad var slået helt ud over aborten, men han gjorde alt, hvad han kunne for at mildne slaget for Jennifer. De var så glade for, at deres ønskebarn omsider var på vej, men skæbnen havde altså andre planer med dem,” lyder det.

De bliver betalt fyrsteligt over skattebilletten. Men hvor meget tjener de kongelige egentlig?

Kilden tilføjer, at aborten var og er den hidtil største belastning på parrets ægteskab. “Men deres kærlighed er helt klart stærk nok. Brad har virkelig været fantastisk til at støtte Jennifer, og det beviser, at hun er det vigtigste i hans liv. Jen var virkelig slået ud, men nu er de bare endnu mere besluttede på, at det skal lykkes dem at få et barn”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu