Jennifer Aniston i tårer under spørgetime

mandag d. 25. juli 2016 kl: 7. 32 Af: Ritzau Fokus
Giffoni Film Festival 2016, Jennifer Aniston
Under spørgetimen blev Jennifer Aniston bragt til tårer. Foto: Scanpix.

Skuespillerinden Jennifer Aniston blev så følelsesmæssigt berørt under en spørgetime med børn, at hun måtte tørre tårerne væk

Skuespillerinden Jennifer Aniston deltog i weekenden i en spørgetime for børn og unge i anledningen af Giffoni Film Festival i Italien, og under seancen blev verdensstjernen bragt til tårer.

Det skriver The Hollywood Reporter, som kan berette, at det var en teenagepiges spørgsmål om, hvorvidt stjernen nogensinde vågnede op om morgenen og ikke vidste, hvem hun var, der bragte den erfarne skuespiller ud af fatning.

– Der er ikke nok fingre og tæer i hele dette rum til at tælle, hvor mange gange det er sket for mig, sagde Jennifer Aniston, mens hun ifølge mediet tørrede tårerne væk.

Skuespillerinden, der er kendt fra blandt andet tv-serien “Venner” og film som “Love Happens” og “Marley & Me”, forklarede sine unge tilhørere, at alle uanset job kan ramme en mur, når dagen er slut, men at det handler om at overkomme tvivlen om sine egne evner.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

– I skal også vide, at jeres skuespillere, jeres idoler, jeres ikoner eller hvad I nu kalder dem, alle har haft den oplevelse i deres liv mange, mange gange. Der er intet, der adskiller os fra jer, for vi startede alle det samme sted, lød det desuden fra stjernen, der også opfordrede de mange børn og unge til generelt at lægge telefonerne mere fra sig og i stedet tale mere med andre mennesker.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu