Jennifer Aniston planlægger afsked med filmbranchen

søndag d. 22. januar 2017 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
Cast member Jennifer Aniston, who provides voice to the character of Mrs Gardner, poses at the premiere of the animated movie
Den berømte stjerne fra Venner savner at lave tv i stedet for film. Foto: MARIO ANZUONI/Scanpix (Arkivfoto)

Den berømte stjerne fra Venner savner at lave tv i stedet for film.

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Aniston har stor succes med næsten alt, hvad hun medvirker i.

Men livet som filmstjerne i Hollywood er ikke en rolle, som den 47-årige “Venner”-skuespillerinde kan blive ved med at se sig selv i.

Det skriver magasinet Variety, der har talt med den blonde skuespillerinde om hendes fremtidsplaner.

Planlægger farvel til filmbranchen

I interviewet afslører Jennifer Aniston for første gang, at hun planlægger helt at sige farvel til den filmbranche, som hun har befundet sig i siden tv-serien “Venner” stoppede i 2004.

– Jeg har overvejet det længe. Det er dér, arbejdet er. Det er dér, kvaliteten er. På dette tidspunkt i min karriere vil jeg være en del af fantastiske historier, spændende karakterer og samtidig bare have det godt, afslører “Rachel”-skuespillerinden i interviewet.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

Det er ikke mindst ægteskabet til kollegaen Justin Theroux i 2015, der har fået Jennifer Aniston til at overveje, hvordan hun ønsker at leve sit liv.

– Når du er i 20’erne, er det et eventyr at komme hjemmefra. At møde nye mennesker, opleve andre dele af landet og verden var spændende, forklarer skuespillerinden og tilføjer:

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

– Nu handler det i virkeligheden om at ville være tættere på mit hjem og bare nyde min tid. Den forsvinder meget hurtigt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu