Jennifer Aniston skulle skamme sig: Nu taler hun ud

onsdag d. 9. november 2016 kl: 7. 34 Af: Ritzau Fokus

I et nyt interview fastslår Jennifer Aniston, hvorfor hun tidligere i år skrev sit omdiskuterede blogindlæg.

Livet som skuespillerinde er langtfra kun glamour, glitter og galla.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

Det var et af budskaberne i det blogindlæg, som den amerikanske skuespillerinde Jennifer Aniston tidligere i år skrev i den amerikanske internetavis Huffington Post.

I et nyt interview med magasinet Marie Claire løfter den 47-årige stjerne nu sløret for, hvorfor hun dengang valgte at udgive indlægget.

– Min civilstatus har været bragt til skamme. Min skilsmisse og mangel på partner blev skamfuld. Og mine brystvorter blev gjort til skamme. Hvorfor kigger vi kun på kvinder gennem en bestemt linse, der skiller os fra hinanden? Hvorfor lytter vi til det?, spørger Jennifer Aniston i Marie Claire og fortsætter:

– Jeg tænkte bare: Jeg har arbejdet for hårdt i det her liv og med min karriere til at blive gjort til et ulykkeligt, barnløst menneske.

“Venner”-stjernen udgav sit indlæg i Huffington Post i juli 2016. Heri understregede hun, at hun især var træt af den måde, hvorpå medier fremstiller kvinder.

Blogindlægget resulterede i en hæsblæsende debat, hvor flere af Jennifer Anistons kolleger fra Hollywood bakkede op om stjernens budskab.

Skuespillerinden Melissa McCarthy var blot én af de kendisser, der offentligt gav udtryk for, at hun støttede Jennifer Aniston.

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

– Alle burde stoppe med at rakke kvinder ned, sagde Melissa McCarthy i Entertainment Tonight ifølge nyhedsbureauet Reuters.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu