Jennifer Aniston tvinger sin kæreste til at bruge bestemte hårprodukter

fredag d. 19. oktober 2012 kl: 12. 05 Af: Kendte.dk NY
 

Friends-stjernen er blevet medejer af Living Proof hårprodukter, og nu tvinger hun sin kæreste, Justin Theroux, til at bruge dem, fortæller hun i et nyt interview.

Galleri: Sexede stjerner før og nu

Friends stjernen er ikke den bedste’ven’
Man kan nok ikke kalde det for en “vennetjeneste” når Jenneifer Aniston tvinger sin kæreste til at bruge sine skønhedsprodukter.!

”Han har ligesom ikke noget valg. Det er det, der står i bruserummet lige nu. Du ved, han er en fyr, han tager bare det, der står i bruserummet. Men ja, han har brugt det,” forklarer hun.

Optaget af sandheden
Jennifer Aniston siger, at hun selv elsker Living Proof produkterne, og at hun er trofast over for mærker, som holder, hvad de lover. Det betyder noget for hende, at hun selv bruger de produkter, som hun nu markedsfører, og hun er optaget af at fortælle kunderne sandheden om det, de køber.

Om mærket siger hun, at ”de er stadig ivrige, og de vokser, og det er det, der er sjovt. De forsøger stadig at knække nødden. Jeg har været kendt for mit hår så længe – og det har aldrig føltes rigtigt. Det skal føles rigtigt for mig og føles godt,” forklarer hun.

Top 10: 40 år og stadig hot!

Det bedste tip er gratis
Men hendes bedste skønhedstips er helt gratis: ”Søvn. Fugt – drik masser af vand – og få din søvn.”

Kilde: TMZ

Del din kommentar

Forsiden lige nu