Jennifer er ude

mandag d. 7. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez dropper Dallas rollen. Jennifer Lopez har i sidste øjeblik droppet rollen som Sue Ellen i filmen , der er baseret på TV serien Dallas. Hun skulle spille sammen med John Travolta, der har fået rollen som JR Ewing. Jennifers talsperson Leslie Sloane Zelnick har bekræftet rygterne, hun har dog ikke forklaret hvorfor. Rygterne siger, at det er fordi Jennifer er gravid.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Jennifer trak sig fra en tour i Europa og Asien for nyligt, og der mente man, at det helt bestemt var fordi hun var blevet gravid, og så vil det kun være naturligt, at hun også trækker sig fra filmen. Der har været mange problemer omkring Dallas filmen. Instruktøren Robert Luketic trak sig på grund af kreative forskelligheder og utilfredshed med castingen til filmen.

Nu vil filmen blive instrueret af instruktøren bag Bend It Like Beckham, Gurinder Chadha. Det siges, at Luke Wilson vil spille rollen som Bobby Ewing mens Shirley MacLaine skal spille rollen som Miss Ellie. Selvom både Lindsay Lohan og Jessica Simpson var på tale til rollen som Lucy Ewing, så gik rollen til Katie Cassidy, der er med i TV serien 7th Heaven.

Del din kommentar

Forsiden lige nu