Jennifer fik kolde fødder

fredag d. 20. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den amerikanske underholdningskanal “E!” havde set frem til eksklusivt at få præsenteret alle detaljerne omkring Jennifer Lopez’ privatliv, men hun trak sig ud af aftalen i sidste øjeblik. Programmet, som skulle filmes i dag under titlen “Jennifer Lopez: True Hollywood Story”, ser aldrig dagens lys. Latinodivaen skal have trukket sig fra aftalen i går.

Kom indenfor på Rosenborg Slot

Jennifer skal ifølge kilder have fået kolde fødder. Tv-kanalen skal have holdt interessen til filmstjernen ved lige i en periode ved at forsikre hende om, at de ikke ville sende nogen negativ omtale af hende. “E!” holdt deres del af aftalen, men det gjorde Jennifer ikke. “Jennifers repræsentanter ringede til “E!” i går og sagde, at hun havde skiftet mening. Jennifer ville ikke snakke om hverken ægteskab, graviditet eller noget andet,” siger en insider.

Kasernechef er begejstret for soldaterprins

Filmstjernens New York-agent, Leslie Sloane Zelnick, forklarer, at det var Jennifers gamle manager som i sin tid indgik interview-aftalen. “Vi er ikke tilhængere af denne type aftaler. Vi har snakket frem og tilbage med “E!” om en to timers speciale. Til slut var det Jennifers repræsentant i Los Angeles, Nancy Ryder, som satte foden i, af frygt for hvordan Jennifer ville blive fremstillet” siger Zelnick.

Tv-kanalen skal være rasende over afbudet. “Men vi giver ikke vores redaktionelle frihed fra os,” siger en talsmand for kanalen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu