Jennifer fortryder intet

tirsdag d. 1. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez fortryder ikke nogen af de filmroller hun har haft. Lopez har udtalt, at hun ikke fortryder nogen af de filmroller hun har sagt ja til, og at hun heller ikke vil holde op med at synge, så hun kan blive ligesom Meryl Streep. Selvom Lopez var med i det store flop Gigi sammen med ekskæresten Ben Affleck, udtaler hun, at hun ikke har fortrudt et eneste sekund af sin beslutning om at være med.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

“Jeg har været med i succesfulde film der ikke var gode, og jeg har været med i gode film der ikke var succesfulde, filmbranchen er meget uforudsigelig,” udtaler Lopez. Hun udtaler også, at hun har fået at vide, at hvis hun stopper med at synge, så vil hun blive lige så god som Meryl Streep.

Jennifers svar til dette er, at hun ikke vil holde op med at synge, fordi hun er en sanger, og hun vil ikke holde op med at være med i film, fordi hun er en skuespiller, og til sidst men ikke mindst så vil hun bare have lov til at være sig selv. Jennifer er lige nu aktuel med sin nye single Get Right.

Del din kommentar

Forsiden lige nu