Jennifer Hudson taler med myrdet mor

tirsdag d. 17. november 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Jennifer Hudson finder trøst i sin forlovede, parrets søn og Gud.

Jennifer Hudson finder trøst i sin forlovede, parrets søn og Gud. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

På brutal vis blev Jennifer Hudsons mor, bror og nevø dræbt i 2008, men den sønderknuste skuespillerinde forsøger at beholde dem i sit liv.

Skuespillerinden Jennifer Hudson har vundet en Oscar, men på det personlige plan har hun været ufattelig hårdt ramt.

Sangerinde smed 35 kilo: -Min søn holder mig slank

I 2008 blev Hudsons mor, bror og blot syvårige nevø brutalt myrdet af skuespillerindens svoger.

Og blot seks år efter den bestialske familietragedie forsøgte Hudsons halvbror at tage livet af sin fraseparerede kones nye kæreste.

Taler med sin døde mor og bror

Smerten over de meningsløse mord og drabsforsøget har lammet den 34-årige skuespillerinde, som forsøger at beholde sin myrdede familie så meget i sit liv som muligt for ikke at bryde fuldstændig sammen.

– Jeg har samtaler med min mor og min bror oppe i hovedet hele tiden. Hvis min bror var her, mens jeg sidder og græder, så ville han sige til mig: “Jenny, ryst det af dig, Jenny, ryst det af dig”, siger hårdtprøvede Hudson i et hjerteskærende interview med CBS News.

– Jeg husker, at Gud kom til mig, lige efter tragedien var sket, fordi jeg ikke anede, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Han sagde til mig, at jeg skulle rejse mig op og komme videre. Jeg måtte ikke betvivle ham, fortæller hun åbenhjertigt.

Hudson vidnede mod sin daværende svoger og blev siddende på tilhørerrækkerne under resten af retssagen, hvor de uhyrlige detaljer om drabene blev kortlagt.

Tragedie lammer stadig Hudson

Den gruopvækkende tragedie lammer stadig skuespillerinden.

– Jeg giver mig selv lov til at være ked af det, fordi sorgen er så overvældende. Den kommer i bølger, og når man sørger over flere tab samtidig, aner man ikke, hvordan man skal bearbejde hvert dødsfald, siger skuespillerinden, der finder trøst i kærligheden fra sin forlovede, wrestleren David Otunga, og parrets seksårige søn David Jr.

Jennifer Hudson brød igennem, da filmproducere spottede hende og hendes store sangstemme i programmet “American Idol” i 2004.

De tilbød hende en birolle i musicaldramaet “Dreamgirls”, som indbragte den debuterende skuespillerinde verdens største filmpriser og blandt andet også en Oscar-statuette.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu