Skuespillerinde bekræfter forhold til 22 år ældre instruktør

tirsdag d. 15. august 2017 kl: 5. 32 Af: Ritzau Fokus
Jennifer Lawrence Darren Aronofsky
Jennifer Lawrence sætter for første gang ord på forholdet til Darren Aronofsky på 48. Foto: Mario Anzuoni/Scanpix (Arkivfoto)

Den 26-årige oscarvindende skuespillerinde sætter for første gang ord på forholdet til Darren Aronofsky på 48.

Man siger, at kærligheden kender ingen alder, og det gælder også mellem skuespillerinden Jennifer Lawrence og filminstruktøren Darren Aronofsky.

Parret mødte hinanden under indspilningerne af den kommende gyser “Mother!”, som Aronofsky har instrueret, og som Lawrence spiller hovedrollen i.

Sætter ord på forholdet

I den kommende septemberudgave af modemagasinet Vogue sætter den 26-årige filmstjerne ord på forholdet til den 48-årige Black Swan-skaber, som er 22 år ældre end skuespillerinden.

– Vi havde energi. Jeg havde energi for ham, siger den oscarvindende Silver Linings Playbook-stjerne og fortsætter:

– Jeg har været i forhold før, hvor jeg bare var forvirret. Jeg er aldrig forvirret med ham.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Spottet sammen sidste år

Parret blev spottet sammen allerede sidste år, men i Vogue-interviewet er det første gang, Lawrence fortæller om forholdet.

Ifølge skuespillerinden begyndte hun og Aronofsky at se hinanden efter optagelserne.

– Normalt bryder jeg mig ikke om folk, der har gået på Harvard University, fordi de ikke kan gå rundt i to minutter uden at nævne det, men han er ikke sådan, siger skuespillerinden og tilføjer, at han også er en fantastisk far.

Darren Aronofsky har en 11-årig søn fra forholdet med skuespillerinden Rachel Weisz, der i dag er gift med James Bond-skuespilleren Daniel Craig.

Her er verdens mest indtjenende skuespillerinder

Jennifer Lawrence kan ses i “Mother!” fra den 14. september. Med på den stjernespækkede rolleliste er også Javier Bardem, Ed Harris og Michelle Pfeiffer.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu