Jennifer Lawrence knust: Mistede film og kæreste

søndag d. 15. november 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Jennifer Lawrence er aktuel i den sidste del af “The Hunger Games”-serien “The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”. Foto: Michael Sohn/AP

“The Hunger Games”-stjernen afslører, at hun har kæmpet hårdt for at finde sig selv midt i sit livs kaos.

Udefra set kører det på skinner for den 25-årige skuespillerinde Jennifer Lawrence, som for alvor slog sit navn fast i hovedrollen som Katniss Everdeen i “The Hunger Games”-serien. Hitserien har nu nået sin afslutning, og næsten samtidig med at de sidste optagelser blev skudt, sluttede Jennifer Lawrence et fem år langt forhold til skuespillerkollegaen Nicholas Hoult, og de store forandringer efterlod skuespillerinden midt i et kaos.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

– De her film har været mit liv så længe, og jeg har været nødt til hele tiden at prioritere dem højere end alt andet. Samtidig var jeg også i et forhold gennem fem år, og det var mit liv. Så mit liv bestod af den person og de film, og vi slog op cirka samtidig med, at vi lagde sidste hånd på filmene, fortæller Jennifer Lawrence i et interview med Diane Sawyer.

Emotionel rutsjebanetur

Og det satte den unge skuespillerinde på noget af en emotionel rutsjebanetur, fortæller hun nu.

– Når jeg tænker på mit liv, da jeg var 24 år, så var det et helt år, hvor jeg hele tiden tænkte “Hvem er jeg uden de her film? Hvem er jeg uden denne her mand?”, afslører den 25-årige “Silver Linings Playbook”-skuespillerinde.

Det tidligere par fandt sammen under indspilningerne af “X-Men: First Class”, hvor Lawrence havde rollen som den blå mutant Mystique. Forholdet gik i stykker sidste år.

Her er verdens mest indtjenende skuespillerinder

Jennifer Lawrence er aktuel i “The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”, som har dansk premiere 18. november.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu