Jennifer Lopez afslører intime detaljer om sit sexliv

tirsdag d. 16. juli 2013 kl: 15. 22 Af: Ritzau Fokus
 

 Foto: AP / POLFOTO

Jennifer Lopez fortsætter fødselsdagsfejringen

R&B sangerinden Jennifer Lopez er hudærlig i en kommende dokumentar, hvor hun fortæller om sit kærlighedsliv.

Hun har fundet den eneste ene mindst tre gang og været kærester med kendisser som Ben Affleck og rapperen P. Diddy. Det har ikke altid været til at gennemskue, hvad der egentlig lå bag de forhold, sangerinden Jennifer Lopez kastede sig ud i.

Hendes fans kan dog nu se frem til at komme helt tæt på hendes mange forhold, når hun i en kommende dokumentar med titlen ‘Jennifer Lopez: Her Life Her Journey’ afslører alle de saftige hemmeligheder om hendes kærlighedsliv.

– Den handler om forhold, fordi det hele er bundet sammen, især når du er kunstner. Dit personlige liv og dit forretningsliv er bundet ind i hinanden, og man kan ikke fortælle hele historien uden at komme ind på kærligheden, siger hun til Acces Hollywood.

Den 43-årige hitsangerindes afsløringer skulle efter sigende være så nye, at end ikke hendes nærmeste havde fået alle detaljer med.

– Selv de mennesker, der er involveret i dokumentaren, som dybest set har kendt mig hele mit liv, og dem, der har været med helt fra begyndelsen, var overraskede over dele af dokumentaren, fortæller hun.

Rapper er verdens bedst betalte kendis

Dokumentaren bliver sendt på den amerikanske tv-kanal NUVOtv torsdag den 18. juli.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu