Jennifer lykkelig med Brad

torsdag d. 13. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Endnu engang har der været rygter om knas i forholdet mellem Brad Pitt og Jennifer Aniston og endnu engang har hun været ude og afkræfte dem. Hun forsikrer, at det går bedre end nogensinde og at det bedste hun nogensinde har gjort, var at gifte sig med ham.

Det er tre år siden, at de blev gift, men Jennifer lyder stadig lige nyforelsket, når hun taler om sin mand: “At gifte mig med ham var det bedste, jeg nogensinde har gjort. Jeg nyder følelsen af at være forelsket og mærke sommerfuglene i maven fra jeg vågner op om morgenen”, fortæller hun og tilføjer: “Vi har noget meget specielt”.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Før Jennifer mødte Brad, var hun meget bange for at binde sig, fordi hun tidligt havde været i nogle dårlige forhold. Derfor forsøgte hun også i starten at holde sine følelser tilbage, af frygt for at blive såret: “Men så vurderede jeg, at han var den rigtige for mig og vi var de rette for hinanden”, siger den 34-årige stjerne og forklarer, at hun vidste det, fordi der var en gnist mellem dem, der aldrig havde eksisteret i hendes tidligere forhold.

Del din kommentar

Forsiden lige nu