Jenny From The Block

onsdag d. 31. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez flytter fra Los Angeles for at vise den rigtige side af sig selv. Hun er træt af, at hun fremstår som en kold diva, der ikke laver andet end at forlange og shoppe. Den tid er slut nu, og Jennifer vil vise, at hun virkelig er Jenny From The Block. Hvis man spørger hende, bor hun nu i Miami, men hun bliver nødt til at have en lejlighed i Los Angeles på grund af sit arbejde.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Jennifers hus er sat til salg, og hun udtaler, at hun aldrig vil flytte tilbage til Los Angeles igen. Jennifer vil nu vise den søde og sjove side af sig selv, og i weekenden deltager hun derfor i Nickelodeon’s Kids Choice Awards. Her forventes det at hun stiller i grønt slim akkurat som Tom Cruise og Cameron Diaz gjorde da de gæstede showet.

Lopez vil desuden få en rolle i tv-serien Will & Grace, og hun dukker op som covergirl på det amerikanske magasin In Style. Der vil ikke komme flere diva-krav fra Jennifer, ingen underlige ønsker om hvide liljer på hotelværelset, og ingen specialvævede lagener og hvad hun nu ellers kunne finde på. Hun er bare en helt almindelig pige nu.

Del din kommentar

Forsiden lige nu