Jens Okking svigtet på plejecenter

søndag d. 22. maj 2016 kl: 9. 21 Af: Elo Christoffersen
220516 jens okking wikipedia
- Jeg havde håbet på at nyde og glæde mig over mit otium, men jeg havde ikke regnet med at blive gammel på den måde, siger Jens Okking. Foto: Wikipedia (Arkivfoto)

Den tidligere skuespiller og tv-legende får langt fra en ordentlig behandling på det plejecenter, hvor han bor. Det fortæller både far og søn.

76-årige Jens Okking er endt i et regulært mareridt i sit liv på Næstved Kommunes plejecenter “Symfonien”, skriver bt.dk.

Den tidligere skuespiller og tv-legende står nu frem sammen med sin søn. De fortæller om kampen for at Jens Okking får en ordentlig behandling, hvilket i følge far og søn ikke er tilfældet i dag.

Stor dansk skuespiller og dansk sanger døde i januar

– Jeg havde håbet på at nyde og glæde mig over mit otium, men jeg havde ikke regnet med at blive gammel på den måde, siger Jens Okking til bt.dk.

Har fået fjernet samtlige tænder

I følge bt.dk har Jens Okking senest fået fjernet samtlige tænder i munden på grund af svigtende pleje, hans dyre tandproteser er forsvundet fire gange, opsynet er mangelfuldt, og han får ikke sin natmedicin. Til gengæld har Okking fået søde sager til kaffen, selv om skuespilleren lider af sukkersyge.

Strømeren og attentatmanden bisat: Farvel til Jens Okking

Sonja Müller, der er distriktschef i Næstved Kommune for ældrecenter nord, kalder situationen for ulykkelig.

Plejecentret har også et øgenavn. I folkemunde kaldes centret “Skæbnesymfonien”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu