Jes Dorph aflyser alt

onsdag d. 16. september 2015 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Jes Dorph-Petersen tager en længere pause fra spotlyset. Foto: Carsten Andersen/TV2

Jes Dorph-Petersen tager en længere pause fra spotlyset. Foto: Carsten Andersen/TV2

Det ser ud til, at Jes Dorph-Petersen får brug for en længere pause. Han har ifølge flere kilder aflyst alt i resten af 2015

Jes Dorph-Petersen har det ikke nemt for tiden. For få uger siden meddelte han, at han ville gå i behandling for alkohol-misbrug og derfor ikke ville påtage sig værtsrollen på Go’ Aften Danmark.

Kort tid efter stod det klart, at konen Louise var flyttet fra ham.

Nu ser det ud til, at også Jes’ lukrative bi-geschæft som foredragsholder bliver lagt på is.

Ekstra Bladet har talt med eventmanager på Jydske Vestkysten, Mai-Britt Iversen, som havde booket Jes Dorph til et foredrag i Musikhuset i Esbjerg den 7. oktober:

– Vi har haft kontakt med bookingbureauet, hvor vi har forespurgt, om han blev klar til foredraget. Den første melding var, at det blev han, men nu har vi fået en ny melding, der siger, at han slet ikke tager ud mere i 2015.

– Derfor har vi været nødsaget til at aflyse og give vores kunder besked på dette, fortæller Mai-Britt Iversen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jes Dorphs bookingbureau ’Athena’, som står for flere af den hårdt prøvede tv-værts planlagte foredrag – deriblandt arrangementet i Esbjerg – men her ville man hverken be- eller afkræfte, om alle Jes Dorphs foredrag er aflyst.

Andre arrangører har også bekræftet over for Ekstra Bladet, at arrangementer med Jes Dorph er aflyst. I Randers er han blevet erstattet af Anja Fonseca.

Del din kommentar

Forsiden lige nu