Jesse Tyler Ferguson: Ægteskabet er mit livs eventyr

tirsdag d. 21. juli 2015 kl: 8. 35 Af: Ritzau Fokus
 
Justin Mikita (til venstre) og Jesse Tyler Ferguson blev gift i New York den 20. juli 2013.

Justin Mikita (til venstre) og Jesse Tyler Ferguson blev gift i New York den 20. juli 2013. Foto: Vince Bucci/VINCE BUCCI/INVISION/AP

Skuespilleren Jesse Tyler Ferguson fra serien “Modern Familiy” kunne mandag fejre toårs bryllupsdag med kæresten Justin Nikita.

På tv er han både gift og har barn med en anden mand. I virkeligheden er stjernen fra successerien “Modern Family” Jesse Tyler Fergusons liv ikke langt fra tv-rollen.

Modern Family-stjerne får fjernet cancer

For to år siden sagde han nemlig ja til sin udkårne Justin Mikita, og det fejrer parret ved at mindes deres nylige solskinsferie på den græske ø Mykonos.

På den 39-årige skuespillers profil på det sociale medie Instagram har han mandag delt et billede af sig selv og ægtemanden.

– Ægteskabet har været mit livs største eventyr. Glædelig toårs bryllupsdag til min bedste ven Justin Mikita, skriver han til et billede, hvor han giver sin udkårne et kærligt kys på kinden.

I løbet af parrets romantiske ophold på den græske ferieø, har Ferguson og Mikita delt flere feriebilleder af sig selv med den smukke græske natur som baggrund.

– Dette er en selfie fra Ægæerhavet ved det smukke Mykonos. Det er ret farligt … uden en selfiestang, joker skuespilleren om billedet, der viser ham selv og Mikita i bølgerne sammen med en gruppe venner.

Selve bryllupsdagen mandag fejrede parret dog hjemme i Los Angeles i USA, hvorfra Jesse Tyler Ferguson har delt et billede af en eksotisk blomsterbuket.

– Bryllupsdagsblomster fra Justin Mikita. Et foto bombarderet af blade, joker han om buketten, der har noget så specielt som miniatureananas mellem de rosa blomster.

Se billederne fra Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikitas ferie her: https://instagram.com/p/5XMnrKQEsK/?taken-by=jessetyler

og her: https://instagram.com/p/5MxjVNQEmq/?taken-by=jessetyler

Se også blomsterbilledet fra bryllupsdagen her: https://instagram.com/p/5YZrbJQEjX/?taken-by=jessetyler

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu