TV-skuespiller omkommer: Grufuld ulykke har kostet fem personer livet

torsdag d. 11. januar 2018 kl: 20. 42 Af: Matias Mortensen
Jessica Falkholt død
En ekstremt voldsom trafikulykke har nu kostet fem personer livet i Australien. Blandt ofrene er skuespiller Jessica Falkholt. Foto: Scanpix

Den australske skuespiller Jessica Falkholt er det femte dødsoffer efter en voldsom ulykke 2. juledag sidste år.

Den australske skuespiller Jessica Falkholt er torsdag omkommet, efter hun 26. december sidste år var involveret i en meget voldsom trafikulykke.

Det skriver blandt andre news.com.au.

Fire andre personer er omkommet som følge af den tragiske ulykke. Både Jessica Falkholts forældre, og hendes lillesøter, Annabelle Falkholt er blandt ofrene for ulykken.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

Newsbreak.dk har tidligere omtalt den forfærdelige sag, hvor to biler bragede frontalt sammen på en hovedvej syd for Sydney 2. juledag.

“Gruopvækkende”

Jessica Falkholt sad i en bil sammen med sine forældre og 21-årige lillesøster, da den blev ramt frontalt af en modkørende bil, som var kommet over i den forkerte vejbane.

Forældrene og den 50-årige mandlige bilist i den modkørende bil omkom på stedet, men Jessica Falkholt og hendes lillesøster, Annabelle Falkholt, blev hevet ud af den smadrede bil, lige før den blev omspændt af flammer. De var begge alvorligt kvæstede, og blev fløjet til et hospital i Sydney. Her omkom Annabelle Falkholt fredag, mens Jessica Falkholt fortsat er indlagt i kritisk tilstand.

Det var forbipasserende, der reddede de to kvinder ud af bilvraget, og de har beskrevet ulykken som gruopvækkende.

Har ligget i koma

Jessica Falkholt blev efter ulykken fløjet til et hospital i Sydney, og hun har siden da ligget i koma og svævet mellem liv og død.

Torsdag blev der slukket for apparaterne, der holdt Jessica Falkholt i live, oplyser hendes onkel til The Daily Telegraph.

[element type=”twitter” url=”https://twitter.com/homeandaway/status/951432254441504768″]

Den 50-årige bilist i den modkørende bil blev dræbt på stedet. Han havde talrige færdselsforseelser på sit strafferegister – heriblandt flere fængselsdomme – og han var frakendt sit kørekort, da ulykken skete.

Hovedrolle i kommende film

Jessica Falkholt har spillet med i tv-serien Home and Away, og hun har hovedrollen i filmen Harmony, der efter planen skal have premiere i USA til næste år.

Instruktøren af filmen, Corey Pearson, er rystet over ulykken. Han beskriver Jessica Falkholt som en “fantastisk” og “passioneret” skuespiller.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu