Jessica Simpson: mine bryster er alt for store

torsdag d. 6. september 2012 kl: 9. 59 Af: Kendte.dk NY
 

Jessica Simpson kæmper med vægten – Foto:TMX

 

Jessica Simpson som har lidt af overvægt efter sin fødsel ser nu ud til at være på rette spor.
Den 32 årige nybagte mor og super stjerne, som fødte datteren Maxwell for 4 måneder siden, – har gjort betydelige fremskridt i kampen mod vægten. I hendes nu knap 4 måneder lange trænings process, har hun bevist at hun godt kan komme af med de mange ekstra kilo som hun tog på under sin graviditet, kilder siger hun var oppe og runde 13o kilo lige op til fødslen.

 

Læs også: Jessica ville stoppe

Se billederne: Hot pop-sild i sit helt eget badetøj

 

Jessica: mine bryster er alt for store
I Tirsdags blev hun set forlade det helsestudie hvor hun de sidste 4 måneder har kæmpet en brav kamp for at komme fedtet til livs, og man kan se klare fremskridt efter popsangerens slid i det lokale fitnesscenter i Los Angeles. Dog er det nok ikke tænkeligt at vi nogensinde får sangtfuglen at se som i sine unge dage, da hun medvirkede i filmen “Dukes of Hazard” hvor hun var åleslank.

 

Tidligere har Jessica udtalt at hun ikke kan jogge fordi hendes bryster simpelthen er alt for store, det har hæmmet Hollywood stjernen i at løbe noget af fedtet af sig, og en personlig træner har fulgt hende hvert minut i hendes intensive forsøg på at komme vægten til livs.

 

Jessica Simpson har tabt mere end 20 kg

På Lørdag skal Jessica medvirke i et sladder program i amerikansk tv hvor hun skal afsløre sit nye mere slanke jeg.
 

Kilde:TMZ

Del din kommentar

Forsiden lige nu