Jessie J på benene igen

søndag d. 5. juli 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sangerinden Jessie J er klar til at optræde igen søndag efter flere ugers indlæggelse i kølvandet på en operation.

Sangerinden Jessie J er klar til at optræde igen søndag efter flere ugers indlæggelse i kølvandet på en operation. Foto: Robert Altman/ROBERT ALTMAN/INVISION/AP

Den amerikanske sangerinde Jessie J er klar til at spille koncert igen efter sin indlæggelse

Jessie J var “ikke ok”, lød det for nylig i en statusopdatering på sangerindens profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Jessie J viste trusserne frem til koncert

Sangerindens pludselige indlæggelse resulterede i flere koncertaflysninger blandt andet til den danske musikfestival Thy Rock i Nordjylland.

Men nu er “Bang Bang”-hitmageren altså atter “fit for fight”. Det fortæller Jessie J selv på sin Instagram-profil lørdag.

– Jeg er udskrevet fra hospitalet. Jeg er stadig skrøbelig, men jeg har det meget bedre, skriver hun.

Søndag står den 27-årige hitmager således allerede på scenen igen, når hun spiller til musikfestivalen Wireless Festival i London.

Hvad der var årsagen til den uplanlagte indlæggelse, ønsker Jessie J ikke at afsløre.

– Det er personligt, og det ved jeg, I respekterer. Jeg har bare brug for hvile, måske lidt tærte og mos, og så skal jeg ellers først og fremmest fokusere på, at kroppen får det bedre, skrev hun på Instagram tidligere på ugen.

Ifølge den engelske avis The Mirror lider Jessie J af hjertesygdommen Wolff-Parkinson-White, der gør, at hun engang imellem får uregelmæssig hjertebanken og åndenød.

Sangerinden afviser imidlertid af den seneste indlæggelse er relateret til problemer med hjertet, ligesom hun samtidig forsikrer sine fans om, at hendes stemme ikke fejler noget.

Jessie J, der udgav sit tredje studiealbum “Sweet Talker” i 2014, har turnéplanen for juli pakket med koncerter over hele Storbritannien.

Stjerne-sangerinde: Jeg holdt øje med Medina

Se Jessie J’s indlæg på Instagram her: https://instagram.com/p/4uTDWXQ0eQ/?taken-by=isthatjessiej

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu