For sent: Jim Carrey fortryder flere scener i ny film

fredag d. 28. juni 2013 kl: 9. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Jeg undskylder overfor de andre involverede i filmen, lyder det fra Jim Carrey. Foto: Colourbox

Jim Carrey uigenkendelig efter ekskærestes selvmord

Jim Carrey støtter ikke op om sit kommende filmprojekt “Kick-Ass 2” – decembers skoleskyderi i Connecticut har ændret ham.

Den kendte komiker og skuespiller Jim Carrey fortryder nu og undskylder på forhånd for de voldelige scener, der snart vil kunne ses i den kommende “Kick-Ass 2”-film, hvor Jim Carrey er en af hovedrolleindehaverne.

Han føler, at volden i filmen er uhensigtsmæssig og upassende i kølvandet på den tragiske skolemassakre på Sandy Hook Elementary i Connecticut tilbage i december sidste år.

I “Kick-Ass 2” spiller Jim Carrey en mand med navnet Colonel Stars and Stripes, der tager loven og sine problemer i egen hånd.

“Kick-Ass 2” er instrueret af Jeff Wadlow og er en efterfølger til Matthew Vaughns succes “Kick-Ass” fra 2010.

Jim Carrey indspillede sine scener til 2’eren i november sidste år, og blot få uger efter, at Carrey havde færdiggjort sit arbejde, fandt det tragiske skyderi sted på Sandy Hook Elementary School, hvor 20 børn og seks voksne blev dræbt af en bevæbnet mand.

Denne forfærdelige handling fik Jim Carrey til at gennemtænke sit eget engagement i den kommende film, og resultatet er, at han ikke føler, at han kan stå inde for filmen.

I et indlæg på sin Twitter-profil fortæller han søndag til sine fans:

– Jeg lavede Kick-Ass en måned før Sandy Hook, og nu kan jeg ikke med god samvittighed støtte niveauet af vold (i filmen, red.), skriver den berømte skuespiller.

– Jeg undskylder overfor de andre involverede i filmen. Jeg skammer mig ikke over den, men de seneste begivenheder har medført en ændring i mit hjerte, lyder det videre.

Jim Carrey sagsøgt for mord på eksen

“Kick-Ass 2” er sat til at få premiere til august.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu