Jim Lyngvild: -Jeg har set et spøgelse

torsdag d. 6. august 2015 kl: 15. 30 Af: Elo Christoffersen
 
Jim Lyngvild så i går et spøgelse. Foto: Elo Christoffersen.

Jim Lyngvild så i går et spøgelse. Foto: Elo Christoffersen.

Jim Lyngvild fik sig i går en vild oplevelse: Han så et spøgelse.

Jim Lyngvild fik sig i går en mærkelig oplevelse. Han så nemlig et spøgelse, skriver han på Facebook:

Kaldt bøssesvin: Se Jim Lyngvild jagte mand ind i butik

– Ok, vildt nok – jeg har lige set et spøgelse. Jeg er på vej over gårdspladsen og vender mig rundt og kigger tilbage mod Ravnsborg, og forbi døråbningen inde køkkenet går en ret høj mandsperson (tror jeg). Da jeg kommer ind spørger jeg Morten hvad han skulle i køkkenet, men han havde siddet nede på kontoret i den anden ende af huset hele tiden.

Lyngvild græder over dronning Margrethe

– Det vildeste var, at da det skete vidste jeg at det IKKE var Morten jeg havde set, for noget føltes forkert… det var derfor jeg tjekkede da jeg kom ind. Det var lige så tydeligt som… ja hvis man så et almindeligt menneske, skriver Jim Lyngvild.

Ja der er åbenbart mere mellem himmel og jord end man umiddelbart skulle tro.

Del din kommentar

Forsiden lige nu