Joe Jackson indlagt med slagtilfælde

mandag d. 27. juli 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Joe Jackson blev ramt af et slagtilfælde, da han besøgte Brasilien.

Joe Jackson blev ramt af et slagtilfælde, da han besøgte Brasilien. Foto: Lionel Cironneau/AP

Patriarken Joe Jackson måtte fejre sin 87 års fødselsdag på hospitalet i Brasilien, da han blev ramt af et slagtilfælde.

Han er familieoverhoved i den populære Jackson-familie, der rummer musikere som Janet Jackson, de tidligere The Jackson 5-medlemmer og nu afdøde Michael Jackson.

Jackson-far: Jeg skal nok blive rask igen

Søndag fyldte Joeseph Walther Jackson, der i folkemunde bliver kaldt Joe Jackson, 87 år, men den aldrende familiefar måtte holde fødselsdag på hospitalet, da han blev indlagt på grund af et slagtilfælde. Det skriver ABC News.

Ifølge ABC News udsendte Albert Einstein Hospitalet i São Paulo mandag en pressemeddelelse, hvori de bekendtgjorde, at Joe Jackson søndag eftermiddag var blevet indlagt, og at han er på intensiv afdeling.

Det er ifølge pressemeddelelsen et slagtilfælde, der har ramt Joe Jackson, men hospitalet eller familien har endnu ikke kommenteret på, hvilken tilstand han nu befinder sig i.

Det er ikke første gang, at den kendte familiefar bliver ramt af sygdom. Han har nemlig før været ramt af adskillige slagtilfælde.

Søndag sendte Janet Jackson en kærlig fødselsdagshilsen til sin far.

– Jeg ønsker min far en god fødselsdag. Jeg vil fortælle verden, at jeg elsker og ærer dig, skrev den populære sangerinde på sin Twitter-profil.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu