Joey Moe udgiver personlig fotobog

torsdag d. 28. april 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Popstjernen Joey Moe har netop løftet sløret for, at han udgiver en personlig fotobog, der viser helt nye sider af musikeren.

Joey Moe har udgivet en fotobog, der skal vise flere personlige sider af sangeren.

Joey Moe har udgivet en fotobog, der skal vise flere personlige sider af sangeren. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Popstjernen Joey Moe har netop løftet sløret for, at han udgiver en personlig fotobog, der viser helt nye sider af musikeren.

Mange danskere forbinder musikeren Joey Moe med hans bløde vokal og kærlighedsfyldte sange, som på hitsinglen “Du én ener”.

Nu giver han sine fans chancen for at få et personligt indblik i hans liv som popstjerne. Sangfuglen har netop afsløret, at han udgiver en fotobog med titlen “Bag Om”.

På den 30-åriges hjemmeside www.joeymoe.com kan man læse, at bogen skal vise de personlige og upolerede sider af sangeren, som offentligheden normalt ikke får at se.

Gratis koncert med Joey Moe på Bakken

Fotobogen er lavet i samarbejde med fotografen Sarah Hesselbo, der i tre år har fulgt Joey Moes gøren og laden og har rejst med ham rundt i det danske rige.

– Sarah, som har været fotograf på mine seneste tre plader, kom til mig for tre år siden og spurgte, om ikke vi burde forevige denne rejse … Det sagde jeg ja til, fortæller Joey Moe på sin hjemmeside.

På Instagram har sangeren lagt et billede op, hvor man kan se forsiden af “Bag Om”. Her skriver sangeren bag “Dobbeltslag” også, at bogen allerede nu kan bestilles hos diverse bogforhandlere.

Læs mere om Joey Moes fotobog her.

Joey Moe: -Familielivet har været en gave for min musik

Se Joey Moes billede fra Instagram her.

Der signeres bøger 🖊 (Bogen kan nu bestilles hos alle bogforhandlere. Ønsker du med autograf, kan den købes på www.jmshop.dk) #BagOm #JoeyMoe #Fotobog #SarahHesselbo

Et billede slået op af JoeyMoeOfficial (@joeymoeofficial) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu